Wednesday, August 5, 2009

T-SHIRT LABUH ALA MUSLIMAH

T-Shirt ni memang labuh tetapi mempunyai design yang bukan seperti t-shirt2 muslimah yang lain..boleh YM atau sms saya jika mahukan warna baju yg lain selain dari di bawah ini dan untuk pengetahuan para pelanggan, saiz L ni sedikit fit so pada sesiapa yg biasa pakai saiz M boleh menggunakan saiz L..

Harga: RM35.00 (Saiz L)
Harga: RM36.00 (Saiz XL dan XXL)
Saiz: L

Saiz: XL


Saiz: XXL

2 comments:

Beaupurple Enterprise said...

cik kalu sya nk beli borong t-shirt labuh ala muslimah ni bole ker???

Zurynn said...

boleh je kalau nak beli borong.. maaf la byk2 sebab baru perasan ada komen kat sini.. kenapa tak letak kat shoutbox.. kan lagi senang... nanti saya call.. thx ya!